Despre noi

Fondata in 2003, ZENITH Consulting ofera produse si servicii menite sa imbunatateasca procesele de afaceri si modul in care angajatii si partenerii muncesc impreuna. Suntem specialisti in analiza proceselor si a sistemelor, avand o experienta bogata in lucrul cu companii mari. Solutiile noastre combina tehnologii inovative cu cele mai bune practici, in dorinta de a imbunatatii continuu calitatea serviciilor oferite atat clientilor nostri cat si clientilor clientilor nostri.

Misiune

Sa oferim solutii de calitate care sa ajute companiile sa obtina o imbunatatire permanenta a performantelor printr-o mai buna comunicare interna si un management organizational mai eficient.

Viziune

Vrem sa devenim lideri in oferirea de solutii de colaborare online inovative si eficiente, deoarece noi credem ca viitorul va fi reprezentat de retele de colaborare care vor permite punerea in comun si impartasirea de informatii si cunoastere in cadrul echipelor distribuite.

Valori

Integritate - Apreciem un comportament etic si responsabil intr-o atmosfera de onestitate, comunicare deschisa si respect mutual. Intotdeauna vom alege sa facem ceea ce este corect, nu ceea ce este usor.

Pasiune - Credem ca pasiunea este acel ceva care face sa incolteasca creativitatea si inalta cunoastere, atat in folosul echipei noastre cat si in beneficiul clientilor nostri.

Parteneriat - Munca in echipa este baza comuna pentru toate relatiile pe care le construim. Cautam neincetat sa intarim si sa aducem valoare maxima in toate parteneriatele pe care le formam cu clientii nostri, cu afiliati sau cu colegii nostri.

Inovare si imbunatatire continua - Pretuim creativitatea, asumarea responsabila de riscuri si urmarirea cu entuziasm a noilor idei. Incurajam gandirea nonconformista ce ne permite sa ne dezvoltam ca indivizi si ca grup. Apreciem de asemenea imbunatatirea continua printr-o dezvoltare profesionala bazata pe cultura echipelor.

Responsabilitate - Avem asteptari pentru inalta performanta si ne simtim responsabili pentru calitatea muncii noastre si a rezultatelor pe care le obtinem ca indivizi si ca echipa.

Membri echipei

Cristian SalantiConsultant Intranet
absolvent de Electronica si Management, primul intranet dezvoltat in urma cu 17 ani, peste 20 de proiecte de intranet cu zeci, sute sau mii de utilizatori
Aurel TURBATU Consultant Content Management Systems
absolvent Automatica si Calculatoare, a participat la constructia, dezvoltarea si adoptia de solutii CMS (LMS si KM) pentru ING Bank, Alpha Bank , Engie (GDF Suez)
Radu ROSULESCU Consultant Knowledge Management
Absolvent de Automatica si MBA Finance, doctorand in marketing sportiv. A gestionat proiecte de Learning si Knowledge Management pentru BCR cu un buget de peste 8 milioane USD
Sorinel BALAN Consultant Intranet
absolvent MBA BCRC. Initiator si administrator al site-ului de Intranet BCR intre 2000-2008, management si adminstrare web portal BCR 2000-2013

Contact zen-it

str. Alexandru Vlahuta, nr 6, sect 3, 031023, Bucuresti
+4 021.317.51.00
office @ zen-it.ro
Mon - Sat: 9:00 - 17:00

Contact ZEN-IT

Ce spun clientii despre noi:

Client 1
Client 7
Client 6
Client 2
Client 3
Client 4
Client 5

oferim solutii de calitate care ajuta companiile sa obtina performante mai bune prin comunicare interna si management organizational mai eficiente

Contact

  str. Alexandru Vlahuta, nr 6, sect 3, 031023, Bucuresti

 (+4) 021.317.51.00

office @ zen-it.ro