Blog

SUBFINANTAREA INTRANETURILOR

De ce majoritatea intraneturilor sunt subfinantate? | Cristian SALANTI | Pulse | LinkedIn

Pentru ca sunt percepute ca un canal de comunicare, iar managerii nostri pe comunicare nu prea dau multi bani...

Treaba e ca si la altii e la fel :)  
Am fost asta vara la un workshop de dezvoltare intranet la Londra, iar acolo am vazut ca unii participanti aveau sisteme rudimentare, pe care eu le-as fi considerat invechite acum 10 ani. Se luptau cu aceleasi mentalitati pe care le infruntam si noi, iar de multe ori factorul financiar era unul decisiv.  

Pe de alta parte erau si oameni de la companii care aveau totul bine pus la punct si veneau la workshop mai mult pentru un schimb de experienta. De altfel trainerul mi-a spus ca "eu vin din alta lume ...". Cu un gust amar i-am dat dreptate. 
 
Cum ar arata o posibila solutie?

Poti sa pozitionezi intranetul ca un sistem de suport operational, care se te ajute sa iti derulezi activitatea mai eficient si mai flexibil.  

Cu cat poti demonstra mai bine legatura directa intre dezvoltarea Intranetului si atingerea obiectivelor ale companiei, cu atat vei beneficia de un suport mai bun din partea eventualilor sponsori. De exemplu daca firma are ca obiectiv ameliorarea calitatii serviciilor, cauta acele zone unde folosirea unui intranet performant poate ajuta acest obiectiv. Poate vrei ca normele si procedurile sa fie mai usor accesibile, ca unele bune practici sa fie insusite de toti membrii echipei sau sa existe un feedback mai bun intre departamente. 

Pentru asta se gasesc bani mai usor :) 

Bineinteles ca dupa aceea ramane problema implementarii promisiunilor, aici te mai pot ajuta eu cu cateva sfaturi practice! 

 

shutterstock 9833917

Despre noi

Oferim instrumente de tip intranet si digital workspace bazate pe SharePoint, ce imbunatatesc modul in care colaboreaza angajatii si partenerii unei companii.

 

Contacteaza-ne

Ultimele Postari

15 Iunie 2017
13 Aprilie 2017
27 Decembrie 2016
20 Decembrie 2016

oferim solutii de calitate care ajuta companiile sa obtina performante mai bune prin comunicare interna si management organizational mai eficiente

Contact

  str. Alexandru Vlahuta, nr 6, sect 3, 031023, Bucuresti

 (+4) 021.317.51.00

office @ zen-it.ro